Reiniciem els projectes per 2024

23/01/2024 | General

La Fundación Utopia re-inicia els seus projectes després de la paradeta tècnica de Nadal!!

Vols saber en què estem posant les energies?

  1.  Incuba Dones Maresme comença la seva fase de Post incubació de les Idees Emprenedores, que continuarà fins al març d’enguany. Les participants consolidaran el seu projecte vital:  Tindran una nova feina, obriran una nova iniciativa emprenedora o assistiran a formacions reglades i acompanyament continuat. 
  2. BSF i el seu treball incansable vers l’educació i contra l’absentisme escolar, participa en breu a la Fira d’Entitas de Figueres. Acosta’t a conèixer totes les entitats del municipi, val la pena!!
  3. Planificació i recerca de fons i aliances per la nova edició del Nahual 2024!!! Aquest any amb activitats a tot Catalunya (Barcelona, Terres de l’Ebre, Girona, Tarragona ciutat..) Podràs compartir amb ells i elles, les coneixeràs a prop de casa teva!!
  4. Inici dels projectes EFCI 2024!! Ja estem fent la difusió al territori, i la nostra contrapart, encapçalada per la Marleny i el seu equip ja estan treballant de valent per crear un nou grup de dones empoderades i potents que transformar les realitats injustes. Hi vols col·laborar?
  5. Formació i accions professionalitzadores en l’àmbit de l’educació i el treball social al Marroc. En breu la primera trobada d’intercanvi i potenciació del creixement dels projectes de la nostra contrapart sobre el terreny, que no deixa de créixer i atendre cada cop més joves vulnerables a Fez, Tánger i Nador.
  6. I tot això és possible, perquè hi ha un equip de persones tècniques i voluntàries que hi creiem fermament. Que confiem. 

T’uneixes a la Utopia?