El treball de fa més de 10 anys d’EFCI

10/11/2023 | EFCI Dones Emprenedores, Nahual

L’Escola EFCI a Nahualà fa més de 10 anys que impulsa una transformació a mitjà i llarg termini per les dones indígenes en situació vulnerable.


Els fruits es van recollint des del primer moment amb la creació i impuls de més de trenta iniciatives emprenedores que acullen cooperatives, iniciatives emprenedores, projectes col·lectius, i especialment veu i vot en la participació ciutadana de la dona en el seu entorn.

Aquest 2023 hem fet un pas més creant aliances fermes amb diferents agents Guatemalencs centrats en l’ocupació de qualitat i el treball digne.


Així doncs, la proposta “Mujeres Extraordinarias” és un pas més en la voluntat ferma que un canvi profund en les estructures vigents, és possible.


Intensifiquem la posada en marxa de les empreses creades per i amb dones, afegim valor i escalabilitat als seus processos i, especialment, afegim expertesa, força i noves eines a les participants.
Gràcies als finançadors, col·laboracions, aliances i dedicació de l’equip i la contrapart al territori, que ho fan possible.