El projecte Incuba Dones Catalunya va evolucionant i creixent dia a dia

15/09/2023 | Fundación Utopía, Incuba

Us volem fer un petit resum de les accions fetes des de l’estiu i esperem que aquells i aquelles que es sentin afins a la proposta es posin en contacte amb nosaltres!!
Podem ajudar i col·laborar per tal que dones en situacions complexes puguin desenvolupar la seva trajectòria laboral i alhora trobar espai de qualitat per la família i la conciliació.
La Formació Incuba està ja digitalitzada en la seva primera fase d Pre-Incubació. Un nombrós grup de participants del Maresme estan realitzant la prova pilot de formació B-Learning, acompanyament pedagògic presencial i alhora tasques i material on-line! Tot un repte gràcies al finançament de l’obra Social La Caixa.
Visita el nostre blog de trobada i intercanvi Incuba Dones! Un espai on trobaràs les propostes emprenedores, notícies d’interès, coneixeràs el procés formatiu i els nous cursos que obrim l’any vinent.
Un espai virtual de trobada molt a l’abast gràcies a l’aposta per la transformació digital de la Generalitat de Catalunya (COSPE) i els altres col·laboradors que ho fan possible.