Delegació de la Fundación Utopía al Marroc

17/06/2024 | Fundación Utopía

La delegació de la Fundación Utopía va viatjar a Fez, on van tancar acords amb la Universitat de Fez per treballar en diferents projectes dedicats a l’educació social i la formació universitària enfocada a l’Acció Social.

Des d’inicis del 2024, s’està estructurant un projecte conjunt en benefici, no només dels i les estudiants universitaris, sinó també de l’atenció social a tot el país.

La delegació també va ser rebuda per l’alcalde de la Comune de Fez – Ajuntament i el seu equip de govern per planificar propostes publicoprivades conjuntes per a la millora social dels col·lectius més desfavorits. La Fundación Utopía és col·laboradora de l’associació Moultaka.

Finalment, es van reunir amb la Federació Nacional de Futbol – Delegació Fez-Meknés, reconeixent que l’esport és també un aliat en matèria de desenvolupament social.

L’Entraide Nacional és l’organisme públic que, entre altres responsabilitats, ha de vetllar per les millores en els drets de la infància i la joventut al Marroc. La col·laboració és clau per construir projectes amb un veritable impacte transformador al país.